Skip navigation MENU

Onze visie

AAN staan betekent dat er energie stroomt. Alleen met energie sta je maximaal aan, leer en ontdek je en kom je vooruit. Jouw enthousiasme om te leren blijft makkelijker aanstaan met de aandacht en energie van de mensen om je heen – zoals je docent, je ouder/verzorger, je coach en je mentor.

Daarom zorgen wij er dagelijks, met onze dienstverlening voor dat van die kostbare energie niets onnodig opgaat aan alles wat er nodig is om onderwijs te realiseren.

Onze missie

Onze producten en diensten zorgen ervoor dat jij en miljoenen anderen, jezelf dagelijks kunt ontwikkelen op de manier die bij jou past. Leren en ontdekken, vooruitkomen dat willen we allemaal. Iddink Group gelooft dat ‘jezelf ontwikkelen’ je een gelukkiger mens maakt. Daar zetten wij ons actief voor in, al sinds 1922.
 

Iedere dag weer zetten wij samen de onderwijswereld AAN

Hoe staan wij in de wereld? Wat willen we voor het onderwijs, voor docenten, voor leerlingen en hun ouders en verzorgers betekenen? Wat is de gedachte – de filosofie – achter onze onderneming? AAN is het sleutelwoord. Iedere dag weer zetten wij samen de onderwijswereld AAN.

Hoe zien wij dat? Onze producten en diensten zorgen ervoor dat miljoenen jongeren zichzelf dagelijks kunnen ontwikkelen. Op de manier die bij hen past. Onze visie is dat wij al deze jongeren en hun docenten AAN zetten. Want AAN staan betekent dat er energie stroomt. Energie om te spelen, te ontdekken, samen te werken en te leren. Energie voor docenten om leerlingen AAN te zetten en AAN te houden. Elke docent geeft die energie met liefde aan het proces van leren. Iddink Group zorgt er dagelijks voor dat van die kostbare energie niets onnodig opgaat aan alles wat er nodig is om onderwijs te realiseren.

Dat doen wij met innovatieve oplossingen, met nieuwe flexibele manieren om informatie te verwerken en met enthousiaste medewerkers. Zo kunnen docenten al hun energie blijven geven om leerlingen maximaal AAN te zetten. Zodat zij zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Want Iddink Group gelooft dat ‘jezelf ontwikkelen’ je een gelukkiger mens maakt.