Skip navigation MENU

Magister

Magister is marktleider in educatieve en gebruiksvriendelijke software voor het voortgezet onderwijs en is succesvol actief in het beroeps- en volwassenenonderwijs.

In 15 jaar is Magister uitgegroeid tot een product waar meer dan 500 scholen, met hun docenten en leerlingen, dagelijks gebruik van maken.

Magister biedt deze scholen een complete Magistersuite. De functionaliteit van dit onderwijsplatform bestaat uit administratieve verwerking van leerlinggegevens, cijfers en aan- en afwezigheid. Daarnaast wordt het onderwijsproces ondersteund met functionaliteiten als dagroosteren, lesdashboard, digitaal leren, ELO, managementrapportages en het leerlingvolgsysteem.

Magister werkt samen met andere leveranciers van onderwijssystemen en koppelt het Magister Platform onder andere aan Wintoets en digitaal lesmateriaal. Hierdoor is Magister breed inzetbaar en levert het voor iedere doelgroep en onderwijsvorm de gewenste functionaliteit op maat.

Met Magister hebben gebruikers tevens toegang tot hun gegevens via het iOS-platform (iPod, iPhone, iPad) en het Android-platform.

Zie voor meer informatie: www.magister.nl.