Skip navigation MENU

Meewerkstagiair(e) Marketing & Communicatie

Bij Iddink Group is alles volop in beweging en de komende periode staat er zowel op corporate communicatie als op marketingcommunicatie gebied een hoop te gebeuren. Daarom zijn wij opzoek naar een enthousiaste communicatie stagiair voor de periode vanaf september 2018. Als communicatie stagiair werk je mee aan de inhoud en uitstraling van onze interne en externe communicatiemiddelen voor projecten, producten, campagnes en merken. Iddink Group behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen. Dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen en docenten gebruik van onze diensten.

Wat doet ons team?
Het communicatieteam van Iddink Group is een jong team en we bestaan we nog niet eens zo lang. Dus ruimte voor nieuwe ideeën en plannen is er genoeg! Communicatie van A tot Z, van interne events tot workshops of ronde tafel sessies met klanten. Van folder tot beursmateriaal dat ontwikkeld moet worden, van logo icoon voor een sociaal media kanaal tot webteksten. Aansturen van bureaus, bijhouden van budgetten en het schrijven van briefings… alles komt bij ons aan bod.

Wij zijn een klein super enthousiast team en we worden blij van het maken van gave, mooie en doeltreffende communicatie. En nog toffer… we gaan ook verhuizen – dus een nieuw pand inrichten en alles wat daarbij komt kijken regelen we er ook nog even bij! Lijkt dit je wat, lees dan zeker even verder en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om kennis te maken!

Wat ga je bij ons doen?

 • Meelopen op de communicatie afdeling van Iddink Group.
 • Meewerken aan het up-to-date houden van de websites, intranet en verschillende (digitale) kanalen toegespitst op de diverse doelgroepen van Iddink Group, Magister, Iddink en Eduarte.
 • Meeschrijven en redigeren van nieuwsbrieven, enquêtes, webteksten, social berichten, maken van filmpjes, intranetteksten, webshop, etc.
 • Je werkt mee aan de social media-activiteiten voor de merken (onder andere Twitter en LinkedIn).
 • Meewerken aan het organiseren van klantbijeenkomsten van groot tot klein.
 • Ondersteuning op diverse interne communicatie middelen van BBQ, kerstfeest, borrels, uitnodigingen, gastenlijsten en meer.
 • Je werkt hierbij vooral samen met marketing- en productmanagement, HR en recruitment, ux designers en klantenservice.

Wat verwachten wij van de stagiair(e)?

 • Je volgt een HBO- opleiding in de richting van marketing & communicatie.
 • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een vlotte pen. Je Nederlands is uitstekend.
 • Je bent een teamspeler en kunt goed zelfstandig en projectmatig werken.
 • Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en werkt vanuit de optiek van de klant / doelgroep.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media.

Reageer zeker als je lol in je werk wilt hebben, je veel wilt leren, ambitieus bent, een potentiele kei in je vak bent en je graag je handen uit de mouwen steekt. We houden namelijk wel van aanpakken!

Wat bieden wij je?

 • Een veelzijdige meewerkstage waarin je jezelf kunt laten zien en kunt ontdekken waar jouw passie ligt binnen het communicatievak.
 • Een dynamische communicatie afdeling waar geen dag hetzelfde is en je de veelzijdigheid van communicatie leert kennen met heel veel kansen.
 • De stagevergoeding bedraagt € 400,- per maand op fulltime basis.
 • Reiskostenvergoeding is afhankelijk welke OV-kaart je hebt.

De afdeling communicatie zit in Ede en verhuist naar verwachting medio september naar Amersfoort, naast het station.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?
We ontvangen graag je gemotiveerde brief en een CV waarom je bij ons hét verschil wil maken. Om te kijken of er een wederzijdse klik is, organiseren we een leuke workshop met een meet & greet met ons team. Lekkere koffie drinken we daar zeker bij en het oplossen van een case is ook onderdeel van onze workshop. Maar dat kan jij vast als geen ander.

Je motivatiebrief en CV kun je richten aan Rachel Leeuwenburgh, Manager Communicatie en mailen naar stage@iddinkgroup.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact met haar opnemen op telefoonnummer 06-260 467 88

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en opvragen van referenties behoort standaard tot onze selectieprocedure.