Skip navigation MENU

Afstudeeropdracht Containers

Bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst? Als afstudeerder kun je bij Magister in deze opdracht meedenken over verbetering onze applicatie. Hoe gaan we nog sneller en beter software ontwikkelen?

Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In combinatie met populaire apps als De Magister App en Maestro bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 700.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland.

Opdrachtbeschrijving
Tegenwoordig hoor je veel over Containers, wat we graag willen weten: is het ook wat voor ons om ze te gaan gebruiken? Je zoekt uit wat we ermee kunnen doen, welke systemen zijn er? Welke componenten hebben we nodig? Hoe richten we onze otap omgeving in en hoe onderhouden we die? Welke stappen moeten we ondernemen om onze systemen hier op in te richten. Een van de container systemen werk je verder uit, je maakt een werkende demo omgeving en laat ons zien hoe e.e.a. werkt.

Keywords: containers, otap, .net

Van de afstudeerder wordt verwacht dat hij in staat in om verschillende tools en technieken te beoordelen voor inzetbaarheid op de opdracht. Naast het opstellen van een ontwerp voor het systeem wordt verwacht dat er volgens de kwaliteitstandaarden van Magister een ontwikkelstraat wordt ingericht waarmee het systeem wordt gerealiseerd.

Profiel afstudeerkandidaat
De kandidaat studeert momenteel HBO of WO informatica en heeft affiniteit met en kennis van software development. Ook is de kandidaat op de hoogte van database concepten en oplossingen.

Wat bieden we een afstudeerkandidaat?

  • Ervaren en betrokken begeleiding
  • Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de verschillende ‘Gilde sessies’ waarbij het gaat om kennisdeling en ontwikkeling
  • Een voor software developers aansprekende bedrijfscultuur
  • Afstudeervergoeding

Meer informatie over deze afstudeeropdracht?
Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende afstudeeropdracht?

Neem dan contact op met Robert Tinga via 06-21862066 of werkenbij@iddinkgroup.com