Skip navigation MENU

Starter & Student

Sta je aan het begin van je carrière of oriënteer je je op een afstudeerproject of stage. Ook dan komen wij graag met jou in contact!

Young IT Professional

Als Young IT Professional heb je jouw opleiding net afgerond en ben je klaar om een vervolg stap te maken bij Iddink. We hebben een uitdagend opleidingsprogramma waar je wordt klaargestoomd voor een mooie carrière binnen ons vakgebied. Je wordt gekoppeld aan een aantal van onze ervaren techneuten die jou de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Jouw ontwikkeling staat nooit stil, samen met jouw people manager bepaal je welke richting jouw loopbaan binnen Iddink opgaat.

Afstuderen

Als afstudeerder krijg jij de kans om mee te bouwen aan het onderwijs van de toekomst. We willen jou graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen in een opdracht of onderzoek! Dus neem het initiatief en doe ons een voorstel voor een leuke opdracht, waar we beide van kunnen leren. Daarnaast zijn er een aantal actuele thema’s waar we ook graag jouw hulp voor inschakelen:

Afstudeerdopdrachten en stage opdrachten overzicht:

Afstudeeropdracht Backend for Frontend
Bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst? Als afstudeerder kun je bij Magister in deze opdracht meedenken over verbetering aan de frontend. Hoe gaan we nog sneller en beter software ontwikkelen?

Afstudeeropdracht Containers
Bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst? Als afstudeerder kun je bij Magister in deze opdracht meedenken over verbetering onze applicatie. Hoe gaan we nog sneller en beter software ontwikkelen?

Afstudeeropdracht UI editor (Crystal)
Bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst? Als afstudeerder kun je bij Magister in deze opdracht meedenken over verbetering aan de frontend. Hoe gaan we nog sneller en beter software ontwikkelen?

Afstudeeropdracht Zenswag
Bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst? Als afstudeerder kun je bij Magister in deze opdracht meedenken over verbetering aan de open API. Hoe gaan we nog sneller en beter software ontwikkelen en hoe laten we dit nog beter aansluiten bij derden!

Meewerkstagiair(e) Marketing & Communicatie
Ben jij op zoek naar een meewerkstage met veel afwisseling in een turbulente omgeving? Ben je klant- en resultaatgericht, representatief, stressbestendig, ambitieus, accuraat, zelfstandig en collegiaal? Heb jij affiniteit met nieuwe media en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Join our team

“Gedreven professionals met passie voor hun vak en ambitie
– daar zijn we altijd naar op zoek!”

Ontdek direct de vacatures

Get in touch

 

HR Iddink

Recruitment
+ (31) 88 989 88 80

Mail Recruitment