Skip navigation MENU

Professionals

Binnen de Iddink Groep kennen wij IT professionals en Onderwijs professionals. Naast natuurlijk generieke professionals van ondersteunende disciplines.

Van oudsher komen wij uit de leermiddelen distributie, maar juist het onderwijs wordt meer en meer een digitale omgeving voor leerling / student, docent en uitgever, deze ontwikkeling gaat continue door. Juist door partijen als de Iddink Groep neemt de digitalisering een enorme vlucht. Doordat onze belangrijkste drijfveer naar klantgerichte innovatie: het bieden van superieure technologische oplossingen voor het onderwijs in combinatie met de levering van alle verschijningsvormen van leermiddelen, zoeken wij juist ook professionals uit het onderwijsvak.

Onderwijs professionals

Sommige collega’s zijn vroeger docent geweest of werkten bij een uitgever. Het hebben van díe onderwijs ervaring is ook cruciaal om onze product marktcombinaties te maken juist omdat je die markt zo goed moet begrijpen om te weten wat er écht speelt. En welk verschil onze producten, diensten en proposities kunnen maken.

IT professionals

We zeggen het eigenlijk nog niet hard genoeg, maar eigenlijk zijn we meer en meer een IT bedrijf gericht op de onderwijsmarkt. In een scrum team werken met ambitieuze en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Scrum team, Agile werken, sprints en een roadmap. Het is jouw allemaal niet vreemd.

Als IT professional werk je binnen het .NET ecosysteem, technieken en frameworks zoals C#, ASP.Net MVC, REST, JSON, Typescript, AngularJS en NodeJS zijn jouw basis. Begrippen zoals Continuous Build of Continuous Delivery zijn jou niet onbekend. Samen met jouw collega’s kijken hoe we technisch onze platformen nog beter kunnen later functioneren!

Ontdek jouw nieuwe baan

Join our team

“Gedreven professionals met passie voor hun vak en ambitie
– daar zijn we altijd naar op zoek!”

Ontdek direct de vacatures

Get in touch

HR Iddink Group

Recruitment
+31 88 989 88 80 

Mail Recruitment