Skip navigation MENU

Werken bij

Werken bij Iddink Group betekent werken aan innovatieve oplossingen voor de onderwijsmarkt voor zowel het voortgezet onderwijs als het BVO (beroeps en volwassen onderwijs). Met ruim 2 miljoen gebruikers kunnen we met de doorontwikkeling van onze producten een enorme impact maken in het verbeteren van het onderwijs. En jij kan hierin een rol spelen!

Onze belangrijkste drijfveer naar klantgerichte innovatie: het bieden van superieure technologische oplossingen voor het onderwijs in combinatie met de levering van alle verschijningsvormen van leermiddelen. Wij hebben een open bedrijfscultuur met aandacht voor individuele ontwikkeling. Kernwoorden zijn nuchterheid, zelfstandigheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en innovativiteit. Alles wordt gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en snelheid van handelen. Wij vinden het erg belangrijk dat medewerkers werken vanuit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Met ruim 300 collega’s proberen wij dagelijks onze bijdrage te leveren aan het onderwijs van morgen!

Wij zoeken jou als je het maximale uit jezelf wilt halen en je je toegevoegde waarde ons kan tonen. Natuurlijk helpen we je daarbij. Goede arbeidsvoorwaarden en bouwen aan de doorontwikkeling van je competenties horen daar uiteraard bij.

Zijn wij een match?

Zie je een vacature die je interessant lijkt? Neem gewoon contact met ons op. Onze recruiter drinkt graag geheel vrijblijvend een cappuccino met je. Een keer praten met iemand van de werkvloer is natuurlijk ook mogelijk. Of kom bij ons langs als we een ‘Iddink Inhouse’ (kennisdelingssessie) organiseren, zie je gelijk hoe leuk de teams zijn.

Kijk bij de vacatures of stuur je open sollicitatie naar ons. Natuurlijk komen we liever vandaag dan morgen met je in contact. Want we zijn altijd op zoek naar toptalent. Een top ICT-er of een vakidioot op het onderwijsgebied die van toegevoegde waarde kan zijn voor onze proposities – je bent meer dan welkom!

 

Join our team

“Gedreven professionals met passie voor hun vak en ambitie
– daar zijn we altijd naar op zoek!”

 

Get in touch

 

HR Iddink

Recruitment
+ 31 88 989 88 80

Mail Recruitment