Skip navigation MENU

We staan voor u klaar

Beste relatie,

Nu de scholen de aankomende weken geen fysiek les mogen geven vanwege het coronavirus (COVID-19), vergt dit van onze maatschappij het nodige. We willen u laten weten dat Iddink Group er voor het onderwijs is en blijft. Wij kunnen u verzekeren dat onze dienstverlening met de producten van Eduarte, Iddink, Magister, Magister.me en Quayn operationeel blijft zoals u gewend bent.

We houden u op de hoogte
Natuurlijk doen we er alles aan om u te ondersteunen in belangrijke schoolprojecten zoals het samenstellen van de leermiddelenlijsten, de introductie van producten en diensten, uiteraard alles rondom de voorbereidingen van de examens, maar ook hoe we in deze tijd van onderwijs op afstand u zo goed mogelijk kunnen helpen in de toegang tot digitaal lesmateriaal. Mochten hier ontwikkelingen in plaatsvinden dan zullen we u hierover informeren.

Onze reguliere communicatiekanalen zoals nieuwsbrieven, e-mails, berichten via onze online serviceportalen blijven gewoon van kracht.
Kijk op deze pagina hoe Magister en Magister.me u als school in deze tijden kan ondersteunen

Heeft u vragen?
Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben? Schroom niet om contact met ons op te nemen via uw reguliere contactkanaal. Onze medewerkers staan voor u klaar en zijn gewoon bereikbaar: telefonisch, via e-mail en via onze serviceomgevingen.

Tot slot

Achter de schermen zijn wij, met ons team van ruim 350 medewerkers elke dag aan de slag om onze dienstverlening uit te voeren zoals u van ons gewend bent. Onze visie is om elke dag samen het onderwijs AAN te zetten. Vandaag, morgen en overmorgen ondersteunen wij u maximaal om het onderwijs op afstand AAN te houden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jelmer Kleingeld
Commercieel Directeur Iddink Group