Skip navigation MENU

Toelichting

‘Iddink Group is marktleider in educatieve dienstverlening in Nederland. En de innovatiepartner voor scholen, docenten en leerlingen in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Onder de merken Iddink, Eduarte en Magister biedt Iddink Group leerlingadministratiesystemen, digitale leeromgevingen, Apps en geavanceerde les- en leer(middelen) oplossingen. Zodat elke dag meer dan 2 miljoen gebruikers zichzelf kunnen ontwikkelen op de manier die bij hen past. Daar zet de Iddink Group zich actief voor in, al sinds 1922.’

Waarom een nieuw logo?
Iddink Group heeft een nieuw pad ingeslagen om slagvaardiger te opereren op de markt. Om dit kracht bij te zetten is besloten om de merkstrategie op te frissen. De onderstaande drie hoofdmerken zullen wij actief blijven gebruiken richting de markt met elk hun eigen gezicht:

  • Iddink
  • Eduarte
  • Magister

Onze dienstverlening blijft zoals u van ons gewend bent. Naast deze merken zijn wij met andere bedrijfsonderdelen nog actief in de markt via The Implementation Group en De Rode Planeet.

Vanaf 12 oktober 2017 zullen wij niet meer de bedrijfsnamen Educus bv, Schoolmaster bv of Iddink Voortgezet Onderwijs bv als afzender gebruiken. Deze juridische entiteiten zullen tot nader orde nog wel gebruikt worden voor het sluiten van contracten en het inschrijven op aanbestedingen.

Achtergrond logo
Het nieuwe logo van Iddink Group is een typografisch logo. De hoofdletters IDDINK staan als een rij boeken op de plank, waarbij de letter N is vervangen door een schuine lijn. Deze schuine lijn staat letterlijk symbool voor een boek of het digitaal device dat schuin op de plank staat (zie de foto op de homepage). Verder staat deze lijn symbool voor het combineren van verschillende ‘werelden’. De wereld van leermiddelen en digitale leeromgevingen waarvan Iddink Group gelooft dat zij altijd in een optimale combinatie gebruikt worden. De letters hebben een geometrische vorm wat staat voor efficiëntie van de organisatie. De ronde hoeken van de letters geven een vriendelijk karakter aan de uitstraling van het logo. Er is gekozen voor Engels in verband met onze groeiende buitenlandse activiteiten, waaronder in Spanje en België.

Wij verzoeken u vriendelijk dit nieuwe adres op te nemen in uw contactenlijst. Uiteraard blijven de oude e-mailadressen nog enkele maanden actief via een alias-constructie. Zo kunt u ons toch altijd blijven bereiken. Onze klantenservices blijven gewoon bereikbaar via de kanalen zoals u gewend bent.